twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 09:24
Εκτύπωση

12Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, Στ. Μιχαηλίδης, καλεί τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν ενεργά στην αλλαγή σελίδας στην πολιτική ζωή της Χίου. Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη η Χίος πρέπει να απαλλαγεί από την ιδιοτελή πολιτική εκμετάλλευση, καθώς το νησί δεν είναι εμπορικό κατάστημα κανενός.

 

Ο Στ. Μιχαηλίδης υπογραμμίζει την ανάγκη για μια πιο δημοκρατική και διαφανή πολιτική διαδικασία στο νησί, καθώς και την ανάπτυξη ενός πολιτικού πλαισίου που θα βασίζεται στις ανάγκες και τα συμφέροντα των κατοίκων. Με αυτήν την έκκληση, ο υποψήφιος βουλευτής επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τη σημασία της συμμετοχής τους στη λήψη αποφάσεων και την αναζήτηση λύσεων που θα εξυπηρετούν την κοινωνία και την οικονομία της Χίου.

 

Ο κ. Μιχαηλίδης υποστηρίζει ότι μια αλλαγή στην πολιτική κουλτούρα του νησιού θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου, το οποίο θα επικεντρώνεται στην προστασία των δημοτών και την ανάπτυξη της περιοχής. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η προώθηση πολιτικών που θα εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της Χίου και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της. Η έκκληση του Στ. Μιχαηλίδη απευθύνεται στους ψηφοφόρους της Χίου, ζητώντας τους να στηρίξουν την προσπάθεια για μια πιο δίκαιη και αποτελεσματική πολιτική διακυβέρνηση.

 

12

image

image

Newsletter