twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 19:43
Εκτύπωση

12Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου Α. Μιχαηλίδης εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου Α.Μιχαηλίδης, είμαστε υπέρ της παραγωγής ενέργειας  από ανανεώσιμες πηγές ,αλλά με βασική προϋπόθεση τον δημοκρατικό διάλογο , την διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τον σεβασμό σε περιβαλλοντικά και  οικολογικά ζητήματα.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την εγκατάσταση και λειτουργία μονάδα καύσης φυτικών ελαίων /Βιορευστών στην περιοχή Καρυδάς στη Λαγκάδα, αγνοώντας την αρνητική γνωμοδότηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος , σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές του νησιού μας, έχει δημιουργήσει δικαιολογημένη αντίδραση σε  όλη την τοπική κοινωνία την οποία κατανοούμε και γι αυτό τον λόγο συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε  από την αρχή στο κίνημα.

Μια περίπτωση που ενώ είχε δημοσιοποιηθεί από το 2017, έγινε θέμα εκ των υστέρων και μόνο όταν το αντιλήφθηκαν οι  ίδιοι οι κάτοικοι της Λαγκάδας.

Είναι αδύνατον να μην σχολιάσουμε , την στάση της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινότητας, την ασυνεννοησία μεταξύ τους, την διαβούλευση που έπρεπε να έχει γίνει με τους κατοίκους της Λαγκάδας  αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.

Θέλουμε την δίκαιη ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά  πρέπει αυτά να γίνονται με κανόνες οι οποίοι δεν υπονομεύουν το μέλλον του τόπου μας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, ο Βουλευτής, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, συμμετέχουμε στο κίνημα των κατοίκων της Λαγκάδας

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

12

image

image

Newsletter