twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 21:14
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPic Η ανεξάρτητη παράταξη εκπαιδευτικών «Πρωτοβουλία Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» με ανακοίνωσή της αποκαλύπτει τον «δημοκρατικό» τρόπο που ελήφθη η απόφαση για το ψήφισμα συμπαράστασης στον Σύλλογο Δασκάλων υπέρ των Σκούφαλο – Αμπαζή, με τον τελευταίο να είναι μέλος του Δ.Σ.. Σύμφωνα με την καταγγελία συνεργάστηκαν με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ των Σκανδάλων και των κλεφτών (Τσοχατζόπουλο κ.α.), κ. Στέλιο Καμπούρη, ο οποίος πήρε ανταλλάγματα για να ψηφίσει.

 

Πέρα από τους Αμπαζή – Σκούφαλο τίθεται και ένα μεγάλο ηθικό ζήτημα για τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ των Σκανδάλων και των κλεφτών (Τσοχατζόπουλο κ.α.), Στέλιο Καμπούρη. Καθώς αυτό το κομματόσκυλο θεωρεί πολιτικό λόγο τις βρισιές και παίρνει ανταλλάγματα για να ψηφίσει, όπως τον καταγγέλουν οι συνάδερφοί του. Εφόσον ο κ. Καμπούρης θεωρεί πολιτικό λόγο τις συκοφαντίες\βρισιές Σκούφαλου και Αμπαζή δε θα έχει πρόβλημα με τη λέξη «κομματόσκυλο», αφού το διατυπώνουμε στα πλαίσια του πολιτικού λόγου... Πέρα από αυτά φανταστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος ακούγεται ότι θέλει να θέσει και υποψηφιότητα για Δήμαρχος Χίου. Αυτός που παίρνει σ’ ένα Δ.Σ. ανταλλάγματα για να ψηφίσει, τι θα κάνει εάν γίνει Δήμαρχος. Και αυτά τα λένε οι συνάδερφοί του!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αφορά την δίκη των κ. Αμπαζή και Σκούφαλου και την θέση που πήρε το ΔΣ Δασκάλων. Οι κ.Αμπαζής και Σκούφαλος νομίζουν ότι το ΔΣ Δασκάλων και σε όποιο άλλο σωματείο, συνδικάτο συμμετέχουν, είναι μαγαζάκι τους!!!

 

Έτσι λοιπόν ενώ είχαμε ΔΣ την Παρασκευή αυτοί βγάλανε ψήφισμα συμπαράστασης την Πέμπτη!

 

Εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να παραστούμε στην συνεδρίαση της Παρασκευής γιατί δεν είχε κανένα νόημα!!

 

Ο κ. Καμπούρης που τους σιγοντάρει με ανταλλάγματα βεβαίως ας όψεται... Συνάδελφοι ας μην κοροιδευόμαστε! Υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση και στον χώρο μας όπως και παντού! Στο χέρι σας είναι να αντιδράσουμε!

 

12

image

image

Newsletter