twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 18:08
Εκτύπωση

imageΓια συκοφαντική δυσφημιση και εξύβριση καταδικάστηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης, όσον αφορά τις δηλώσεις του κατά του Πάνου Καμμένου για τον «Ηλιάτορα», το σκάφος το οποίο ο υπουργός Υγείας ισχυριζόταν ότι το είχε στην κυριότητα του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και το είχε δηλωμένο σε off shore εταιρεία προκειμένου να φοροδιαφεύγει.

 Aποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore και δεν φοροδιαφεύγει

Το δικαστήριο, έκρινε τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς όπως σημειώνεται αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore και δεν φοροδιαφεύγει, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παράλληλα, το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης, ενώ η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.

«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter

«Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση», απάντησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανάρτησε και το έγγραφο του δικαστηρίου.

 
 
 

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

12

image

image

Newsletter