twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 18:09
Εκτύπωση

imageΤην παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Δ. Χίου:

Ένα και πλέον έτος έχει περάσει από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους μαστιχοπαραγωγούς της Χίου, χωρίς να έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ. Την ίδια στιγμή, έκπληκτοι παρακολουθούμε την τρομακτική ευκολία με την οποία ο ΕΛΓΑ εκταμιεύει ποσό ύψους 1.800.000ευρώ προς την ΠΑΣΕΓΕΣ, οργάνωση η οποία έχει ουσιαστικά καταργηθεί από το 2016 με τον Νόμο 4384/2016!!! 

Ο ΕΛΓΑ, αντί να αποζημιώσει ενεργούς αγρότες και να επισπεύδει για περιπτώσεις όπως οι μαστιχοπαραγωγοί, επιλέγει εντελώς αυθαίρετα και αδικαιολόγητα, να χρηματοδοτήσει μια εταιρεία-φάντασμα, κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ υπουργός ήδη από το 2013.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτίθεται για άλλη μια φορά, απέναντι στους αγρότες! Για τους κυβερνώντες, όποιος εργάζεται και κοπιάζει, δεν πρέπει να αμείβεται, αντιθέτως πρέπει να διώκεται με κάθε τρόπο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει κάθε παραγωγικό πόρο της χώρας μας. Σπέρνει διχόνοια και χρηματοδοτεί ημετέρους, νομίζοντας ότι θα διασωθεί. Είναι γελασμένη! Οι αγρότες όπως και όλοι οι Έλληνες της δείχνουν την πόρτα εξόδου. Κανείς πλέον δεν ανέχεται την κοροϊδία της.

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

 

12

image

image

Newsletter