twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 20:36
Εκτύπωση

12Ο καθηγητής πληροφορικής, Α. Ευαγγελινός είναι ανάμεσα στα 50 πρώτα νέα στελέχη που ανακοίνωσε η Ν.Δ. και τα οποία προβάρουν τα κοστούμια των πολιτευτών στις περιφέρειές τους.

 

Ο Αι. Ευαγγελινός αντλεί την καταγωγή του από τη Χίο και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται εκτός Χίου, καθώς είναι δ/ντης στο Γυμνάσιο Γλυφάδας, ενώ από το 2011-2015 ήταν δ/ντης στο Γυμνάσιο Καλαμωτής. Νωρίτερα ήταν δ/ντης σε δημόσια ΙΕΚ της Αττικής.

 

Το όνομά του είναι παλιό στην τοπική Ν.Δ., αλλά πάντα βρισκόταν στη σκια του Π. Βρουλή, καθώς ο Ευαγγελινός είναι ανιψιός του. Προφανώς τώρα ο Π. Βρουλής πηγαίνει προς πολιτική συνταξιοδότηση βγαίνει στην πρώτη γραμμή.

 

Εκτός από τον Αι. Ευαγγελινό προβάρει κοστούμι πολιτευτή και ο ιατρός Κ. Τρομπούκης.

 

Ο Αι. Ευαγγελινός παραχώρησε την παρακάτω δήλωση:

Η δέσμευση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον ελληνικό λαό, για Αξιοκρατία και Ανανέωση, γίνεται πράξη. Η επιλογή μου ανάμεσα στα 50 νέα πολιτικά στελέχη, που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή, όμως ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη, τόσο απέναντι στον πρόεδρο, που με τιμά με την εμπιστοσύνη του, όσο κυρίως απέναντι στους συμπολίτες μου. Ως εκ τούτου, είμαι έτοιμος, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στον κοινό στόχο όλων μας, που είναι να κάνουμε την πατρίδα μας, ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, για την Ελλάδα και τη Χίο που μας αξίζει.

 

12

image

image

Newsletter