twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 23:32
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟλοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό Κάστρο με κύριους ομιλητές του Βουλευτές, Η. Κασιδιάρη και Γ. Λαγό. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Ευρωβουλευτές και εις εξ αυτών μίλησε, λέγοντας ότι τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να κλείσουν, αναδεικνύοντας ως μεγάλο πρόβλημα του λαθρομεταναστευτικού την πολιτική της Τουρκίας, που χρησιμοποιεί τους μετανάστες για να πιέσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κερδίσει αυτά που θέλει. Επιπρόσθετα τόνισε ότι η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρωπή.

 

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι δύο Βουλευτές της Χρυσής Αυγή, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, που γέμισαν την αίθουσα, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τη μεταναστευτική κρίση, αναφέροντας ότι τα Σύνορα της χώρας πρέπει να κλείσουν και να απελαθούν άμεσα ειδικά οι λαθρομετανάστες που έχουν παραβατική συμπεριφορά. Επίσης ανέφεραν ότι η Χίος και τα υπόλοιπα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες και κάλεσαν τους πολίτες να τα διαφυλάξουν.

 

Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία είχε αποκλείσει τον δρόμο, προκειμένου να εμποδίσει αντι-συγκέντρωση με άτομα του αριστερού χώρου, που διαμαρτύρονταν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το Πατρίδα TV στην αντι-συγκέντρωση υπήρξαν μικρής έκτασης επεισόδια όταν τα άτομα που συγκεντρώθηκαν θέλησαν να κατευθυνθούν προς το Ελληνικό Κάστρο για να μπλοκάρουν την εκδήλωση και τους το απαγόρεψαν οι αστυνομικοί.

12

image

image

Newsletter