twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 19:44
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΤην παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Δ. Χίου μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το Προσφυγικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πέρας της σύσκεψης φορέων της Χίου με κυβερνητικά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύει κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο ότι η κυβέρνηση ούτε έχει ούτε επιθυμεί λύση για το προσφυγικό-μεταστατικό στο νησί μας και εκείνο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η περαιτέρω επιβάρυνση της κοινωνίας μας. 

Αντί η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ να προχωρήσει σε εφαρμογή άμεσων μέτρων για την άρση του βάρους που σηκώνουν οι συμπολίτες μας, έδωσε και τελεσίγραφα στους τοπικούς φορείς, προκειμένου αυτοί να τα αποδεχθούν. Νέος χώρος φιλοξενίας, προαναχωρησιακό κέντρο και κυβερνητικές δράσεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διαιώνιση του προβλήματος. 

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει έγκαιρα ουσιαστικές και ρεαλιστικές προτάσεις για το φλέγον αυτό ζήτημα, για τη διόγκωση του οποίου η κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες και παράλληλα επιδεικνύει παροιμιώδη ανικανότητα για την προσέγγιση και τη διαχείρισή του.

Το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες και απομάκρυνση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ γίνεται όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρο.

12

image

image

Newsletter