twitter youtube google

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 19:34
Εκτύπωση

12

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο Δήμος Χίου σας προσκαλούν στην ειδική ημερίδα – σεμινάριο, "ΑΥΤΟΝΟΜΩ - Αυτόνομα ευφυή κτίρια μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας σε διασύνδεση με βιώσιμα συστήματα μεταφορών", που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του κτιρίου του Δήμου Χίου, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, από τις 10:00π.μ. έως τις 12:00π.μ.

Αυτή η σημαντική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η ειδική ημερίδα θα επικεντρωθεί στην προώθηση της αυτονομίας και της ευφυΐας των κτιρίων, με επίκεντρο τη μηδενική κατανάλωση ενέργειας και τη διασύνδεσή τους με βιώσιμα συστήματα μεταφορών. Η διασύνδεση αυτών των συστημάτων είναι κρίσιμη για την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης και περιβαλλοντικά φιλικής μέλλοντος.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των φορέων της ενέργειας και των μεταφορών, καθώς και των ακαδημαϊκών και των ερευνητικών ιδρυμάτων.

Με την προώθηση της διασύνδεσης των αυτόνομων ευφυών κτιρίων με τα βιώσιμα συστήματα μεταφορών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο Δήμος Χίου συμβάλλουν στην ενίσχυση της βιωσιμότητας της περιοχής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές.

12

image

image

Newsletter