twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 18:07
Εκτύπωση

Το ταλέντο της Ελλάδας δεν περιορίζεται μόνο στα σύνορα της χώρας, αλλά εκτείνεται σε όλο τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά με την εξέχουσα επίδοση του Γιώργου Βενέτη, ενός νεαρού μουσικού από την Χίο, που πρόσφατα σφράγισε το πρώτο του έτος φοίτησης στο Επίλεκτο Ηπειρωτικό Ensemble με τη λήψη μιας από τις δύο υποτροφίες που προσφέρονται για το πρόγραμμα «Five-Week Music Performance Intensive» στο Berklee College of Music στην Βοστώνη, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

image

"Η χθεσινή βραδιά ήρθε να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο έτος φοίτησής μου", δήλωσε ο Γιώργος. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα πρότυπα μου και υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος, Vasilis Kostas, Nektarios Papageorgiou και Thanasis Vollas, για όλα όσα μας προσφέρουν καθημερινά και για την ευκαιρία που μου δίνουν."

Εκτός από τους καθηγητές του, ο Γιώργος είχε ιδιαίτερα λόγια ευγνωμοσύνης για την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, που στήριξε την προσπάθειά του. "Επίσης, ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολις Ιωαννίνων που μας έχει αγκαλιάσει και καθιστά αυτήν την προσπάθεια εφικτή", είπε.

Η στήριξη της οικογένειας ήταν επίσης καθοριστική για την επιτυχία του Γιώργου. "Καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε μου βήμα", πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Βενέτης αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και τη στήριξη των καθηγητών, της κοινότητας και της οικογένειας, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

12

image

image

Newsletter