twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 18:04
Εκτύπωση

12Σάλος έχει προκληθεί για ακόμη μια φορά με τις τακτικές που μεταχειρίζεται η Δημοτική Αρχή Βουρνού και συγκεκριμένα με την αποκάλυψη της ChiosPress ότι έγινε ανάθεση 1.000 ευρώ στον πρώην Σύμβουλο του Βουρνού, Μ. Τέττερη για εργασίες συντήρησης στο site του ΚΕΔ. To ζήτημα, ωστόσο, έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος, καθώς την ίδια στιγμή ο κ. Τέττερης εργάζεται στην ΕΤΑΧ, με πολύ ύψηλό μηνιαίο μεικτό μισθό.

 

Πριν από λίγη ώρα θέση για το θέμα πήρε ο Πρόεδρος της ΕΤΑΧ, Ι. Αμύγδαλος, ο οποίος καρφώνει τον Μαν. Βουρνού για την ανάθεση στον Μ. Τέττερη. Ο κ. Αμύγδαλος δεν είναι απλά ένας Δημοτικός Σύμβουλος του Μαν. Βουρνού, αλλά ανήκει στην τριανδρία (μαζί με τους Στρ. Γδύση και Δ. Καράλη), οι οποίοι το 2014 πήραν από το χέρι τον Μαν. Βουρνού, προτείνοντάς τον για Δήμαρχο Χίου. Συνεπώς τα όσα δήλωσε αποκτούν ειδικό βάρος και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι έχει απομακρυνθεί από τις πολιτικές του Μαν. Βουρνού και δε θα είναι υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Αμύγδαλος είναι ο μόνος δημοτικός σύμβουλος του Μαν. Βουρνού που δεν έλαβε ποτέ χρήματα μέσα από τον Δήμο, ενώ έβαλε πλάτη στην ΕΤΑΧ τη στιγμή που κανείς δεν ήθελε να αναλάβει λόγω των χρεών που είχε.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Αμύγδαλος δήλωσε για την υπόθεση της ανάθεσης στον Μ. Τέττερη: «Είναι λάθος του Δήμου που έκανε ανάθεση στον Μ. Τέττερη για τη συντήρηση του site ked.chios.gov.gr, ειδικά όταν όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΤΑΧ μπορεί να βοηθήσει τον Δήμο σε θέματα νέων τεχνολογιών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

 

Από τη δήλωση του κ. Αμύγδαλου προκύπτει κάτι πολύ σοβαρό, ότι με την ανάθεση που υπογράφει ο κ. Γδύσης γίνεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος! καθώς εφόσον ο κ. Τέττερης εργάζεται και πληρώνεται από την ΕΤΑΧ θα μπορούσε να είχε κάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις εργασίες συντήρησης στο site ked.chios.gov.gr.

 

Η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου τι κάνει; Θα επιτρέψει την ανάθεση ενώ το έργο μπορούσε να γίνει Δωρεάν;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΡΝΟΥ Μ. ΤΕΤΤΕΡΗ

 

12

image

image

Newsletter