twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 16:49
Εκτύπωση

imageH Πρωτοβουλία Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών καταγγέλλει με ανακοίνωσή της απίστευτα πράγματα στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, εκεί όπου υπάρχει πλήρη συνεργασία… του Στ. Καμπούρη (ΠΑΣΟΚ) και των εκπροσώπων του ΚΚΕ με φόντο τις θέσεις στο προεδρείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών:

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά!!! Καλή δύναμη και υγεία, σε σας και στις οικογένειές σας!!!

Από την πρώτη στιγμή, που εκλέξαμε εκπρόσωπό μας, στο Δ.Σ. του συλλόγου μας, θεωρούμε απαράβατο καθήκον μας, να σας ενημερώνουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει!!!

Πιο συγκεκριμένα, τελειώνοντας η προηγούμενη σχολική χρονιά, είχαμε δύο (2) αποχωρήσεις μελών, από το Δ.Σ. του συλλόγου, τα οποία ανήκαν στην παράταξη της ‘’ενότητας’’ (Κ.Κ.Ε.). Μάλιστα το ένα μέλος επιτελούσε το ρόλο του Γεν. Γραμματέα! Κάναμε τεράστια υπομονή από τότε, περιμένοντας την αντικατάσταση των απερχόμενων μελών, με βάση το καταστατικό του συλλόγου μας! Κατανοούμε και συμπάσχουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!!! Όμως καταλαβαίνουμε όλοι ,ότι ο Σύλλογος έπρεπε να συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να επιτελεί έργο απέναντι στους συναδέλφους!

Φτάσαμε λοιπόν, να γίνει Δ.Σ. την Δευτέρα 01/10/2018. Εκεί, όπως μάλλον θα πληροφορηθήκατε, συνέβησαν απίστευτα πράγματα που δεν αρμόζουν στην ιδιότητα του εκπαιδευτικού που ‘’φέρουμε’’ όλοι. Σε κάποια τοποθέτηση του μέλους του Δ.Σ. , Βούλγαρη Κώστα, σχετικά με την αδράνεια του Προέδρου, να κινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση των απερχόμενων μελών (Αμπαζή και Τσαγκάρη), όπως και για τις συνεχείς απουσίες του Αντιπροέδρου (Στ. Καμπούρη), από τις συνεδριάσεις, ο συνάδελφος των ΄΄Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών’’, δέχτηκε χυδαία επίθεση, από τους Καμπούρη και Αμπαζή!!! Με βρισιές και απειλές χειροδικίας, ο κ. Καμπούρης προσέβαλε τον συνάδελφο με απαράδεκτο τρόπο!!! Συμπαραστάτη του είχε και τον ‘’αγωνιστή’’ κ. Αμπαζή, που σαν παλιό κομματόσκυλο ξέρει να αλλάζει πρόσωπα ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση!!! Στα σχολεία σαν ‘’δήθεν αγωνιστής’’, για τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών, στα συμβούλια μέσα στη διαπλοκή και στις υπόγειες συνεργασίες, με ότι τον συμφέρει!!!

Ο κ. Καμπούρης και αυτός σαν μεγαλοσυνδικαλιστής της δεκαετίας του ΄80, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί! Σε παλαιότερο συμβούλιο, ‘’κουνούσε’’ το χέρι του στον εκπρόσωπό μας, Γ. Χαλατσογιάννη, αποκαλώντας τον ‘’συνδικαλιστικό νάνο’’.

Μετά από όλα αυτά, ο εκπρόσωπός μας, αποχώρησε από την συνεδρίαση αηδιασμένος αφήνοντας τα ‘’συνεταιράκια’’ Αμπαζή και Καμπούρη να κάνουν μόνοι τους Δ.Σ……

Μάλιστα είχαν το θράσος να βγάλουν ανακοίνωση, ότι φταίει η παράταξη των ‘’Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών’’ για την αποχώρηση από το συμβούλιο και μάλιστα, μέγιστο θράσος να πάρουν αποφάσεις ερήμην μας!!! Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι!!!

Συνάδελφοι, η κρίση δικιά σας!!!

Υ.Γ : Ο κ. Αμπαζής έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί και δεν έχει κανέναν λόγο στο Δ.Σ. και στα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς…

                       

image

12

image

image

Newsletter