twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:04
Εκτύπωση

imageΔήλωση του πολιτικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τρομπούκη, για το ζήτημα των επιβληθέντων προστίμων στους τουριστικούς πράκτορες της Χίου:

«Η τελευταία εξέλιξη που φέρνει τους τουριστικούς πράκτορες της Χίου αντιμέτωπους με δυσθεώρητα και άδικα πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ είναι ένα ακόμα πλήγμα για την δοκιμαζόμενη οικονομία του Βορείου Αιγαίου.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην πραγματικότητα «κλείνει» τις επιχειρήσεις μας. Κι αν ακόμη καταφέρουν να επιβιώσουν, θα χάσουν ακόμα μεγαλύτερο μέρος της ανταγωνιστικότητάς τους, πριν καν τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα με την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ από την αρχή του νέου έτους.

Οι συνέπειες της απόφασης αυτής είναι ανυπολόγιστες. Οι κοινωνίες του Βορείου Αιγαίου που διαρκώς δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια έρχονται για ακόμα μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον κρατικό παραλογισμό.

Είναι απαραίτητο οι αρμόδιοι φορείς να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να δώσουν μια οριστική και πολύ άμεση λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, προτού παρέλθει η ημερομηνία πληρωμής της 1ης δόσης. Δεν επιτρέπεται συνειδητά και με ατεκμηρίωτες αποφάσεις να μπαίνει «λουκέτο» σε επιχειρήσεις».

image

12

image

image

Newsletter