twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 17:45
Εκτύπωση

imageΣε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΜΕ Χίου κατηγορεί το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) για ψεύδη και προβοκάτσια. Σημαντικό είναι ότι την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χίου υπογράφει και ο Π. Νικήτας, που είναι εκλεγμένος με το ΚΚΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χίου. Μετά από αυτό τιθεται σοβαρό θέμα για το ΚΚΕ της Χίου και τα όσα αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χίου:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου στην (προγραμματισμένη από την Τετάρτη 29 Αυγούστου) συνεδρίαση που διεξήχθη την Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 7.30μμ, με φυσική παρουσία και των επτά (7) μελών του, συζήτησε ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης  Εκπαιδευτικών Β/θμιας Χίου που  δημοσιεύτηκε σε μερίδα του τοπικού τύπου.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου ομόφωνα (και με τη ψήφο του εκλεγμένου με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β/θμιας Χίου, Νικήτα Παναγιώτη) διαψεύδει την ανακοίνωση που έχει ως θέμα: «Η ΕΛΜΕ «αβαντάρει» την Κυβέρνηση» και τη χαρακτηρίζει άκρως ΑΝΑΛΗΘΗ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ χωρίς καν να συγκαλέσει το ΔΣ, αναζητά "πληροφορίες" και "υπηρεσιακές ενέργειες" για τη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ του νησιού μας. Το δημοσίευμα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μεταξύ 16:33 με 18:30.

Ενημερωτικά λοιπόν αναφέρουμε ότι η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χίου στο οποίο συζητήθηκε το θέμα των ολιγομελών τμημάτων, ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 19:30 όπως και έγινε!

12

image

image

Newsletter