twitter youtube google

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 15:31
Εκτύπωση

12

-Ζητούνται συνεργάτες από εταιρεία στις ασφαλίσεις

Το να χτίζεις μια δυνατή ομάδα είναι ο προθάλαμος για την επιτυχία..
Η δική μας επεκτείνεται και αναζητάμε άτομα για να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να τους στηρίξουμε! Η Εταιρία μας μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως, 10 συνεχή έτη η καλύτερη Εταιρία Ζωής και η καλύτερη Εταιρία εργοδότης ,διασφαλίζει εκτός των άλλων, ένα εξαιρετικό επαγγελματικό περιβάλλον! Οι αμοιβές της Ομάδας μας 1200€-5000€
Στείλτε μας το βιογραφικό σας αν στοχεύετε ψηλά !

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. # tel:6944217610

 

-To DUST + CREAM Chios αναζητά BEAUTY ADVISOR με πάθος για τις πωλήσεις, προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση πελατών, ομαδικό πνεύμα, καλή ικανότητα επικοινωνίας και γνώσεις αγγλικών.

Αποστολή βιογραφικών στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Κατάστημα, Απλωταριάς 44.

 

-Το κατάστημα NOVA στη ΧΙΟ, Απλωταριάς 48, ζητάει δυναμικό και φιλόδοξο προσωπικό για ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ. Κύρια καθήκοντα: Πωλήσεις Κινητής, Σταθερής Τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, εξυπηρέτηση πελατών.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατάστημα NOVA Χίος, Απλωταριάς 48 τηλ 2271028884

 

 

12

image

image

Newsletter