twitter youtube google

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 15:15
Εκτύπωση

12

Προκήρυξη για αρχαιολόγους στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου του υπουργείου Πολιτισμού. Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

 

Υπουργείο Πολιτισμού: Προκήρυξη για αρχαιολόγους στην ΕΦΑ Χίου – Γενικά προσόντα πρόσληψης

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε.
  • έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
  • έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν
  • μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

 

Υπουργείο Πολιτισμού: Προκήρυξη για αρχαιολόγους στην ΕΦΑ Χίου – Πότε και πώς η υποβολή αιτήσεων

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 2 Νοεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ναυάρχου Νικοδήμου 1 Άγιος Γεώργιος – Κάστρο Χίου, 82131 Χίος, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου υπόψη κ. Καλλιόπης Παντελάρα (τηλ. επικοινωνίας:2271022238, 2271044738, 2271044650).

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter