twitter youtube google

 

ΕΡΓΑΣΙΑ

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 18:42
Εκτύπωση

12

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας Δήμου Χίου  ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2021-2022.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 14:00, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου, Μιχάλων 7, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Νομού Χίου.

 

Επίσης μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση : «ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας» Δήμου Χίου, Μιχάλων 7, Τ.Κ. 82132, Χίος απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Δέσποινας Μαμούνα  (τηλ. επικοινωνίας: 2271080459)


Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα αρχεία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΞΒΝΟΛΧΞ-ΛΦΤ
ΦΕΚ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 2020)
ΕΣΧ4 ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΕΣΧ 2020
 

12

image

image

Newsletter