twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 18:21
Εκτύπωση

Στο Ξενοδοχείο «Χανδρής» πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των 62 ιδρυτικών μελών της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΙΟΥ». Ενός φορέα που έλειπε από την περιφερειακή ενότητα Χίου.

 

12

Κατά τη συνεδρίαση έγινε παρουσίαση της έως σήμερα πορείας προς την Ίδρυση του Φορέα από τον κ. Αυγουστή Νεαμονίτη ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη, υποστήριξη και δημιουργία των πρώτων μέσων προβολής αλλά και συντονισμού των μελών του Φορέα Τουρισμού. Επιπρόσθετα ο κ. Νεαμονίτης, ως ένας κατεξοχήν άνθρωπος του τομέα του τουρισμού ορίστηκε ομόφωνα να είναι ο πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα. Από εκεί πέρα προσδοκία όλων των εμπλεκόμενων και μη με τον τουρισμό είναι αναδειχθεί ένα εξίσου δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο, που θα «τρέξει» τους καταστατικούς σκοπούς του Φορέα προς όφελος του νησιού μας.

 

Ο Φορέας Τουρισμού έχει ιστοσελίδα: www.cto.gr, στην οποία καλούνται να γίνουν μέλη όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες του νησιού. Επίσης έχουν δημιουργηθεί και τα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης :  facebook.com/chioscto &  Instagram: @chios_cto.

 

Κατά τη συνεδρίαση αναγνώσθηκε το Καταστατικό του Φορέα όπως έχει προκύψει μετά τη διαβούλευση της επιτροπής πρωτοβουλίας και των ιδρυτικών μελών και ορίσθηκε το προσωρινό 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο και 1 αναπληρωματικό μέλος.

 

Αναλυτικά τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ.:

Προέδρος

Αυγουστής Νεαμονίτης

Αντιπρόεδρος

Συράκης Ιωάννης

Γραμματέας

Μαϊστράλη Αντιγόνη

 Υπεύθυνος Οικονομικού

Μούνδρος Κωνσταντίνος

 Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Πάσσας Γιώργος

Μέλη

Γ. Ατσάλης, Γ. Μπενοβίας, Σ. Μπολλάς, Π. Φούτσος, Κ. Χέλιου, Μ. Τομάζου, Γ. Τελλή

 

Απεφασίσθη ότι το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο θα προκηρύξει τις πρώτες αρχαιρεσίες στο επόμενο χρονικό διάσημα αμέσως από της εγκρίσεως του καταστατικού, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

 

12

image

image

Newsletter