twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 19:57
Εκτύπωση

12Μια ακόμη αλυσίδα υπεραγοράς τροφίμων έρχεται στην ήδη κορεσμένη αγορά της Χίου. Πρόκειται για την ταχεία αναπτυσσόμενη αλυσίδα Κρητικός, η οποία θα εισέλθει στη Χίο μετά τη συνεργασία της με την αλυσίδα EΛΕΤΑ\Proton και με στόχευση τη μικρή λιανική.

 

H ελληνική εταιρεία αγορών «ΕΛ.ΕΤ.Α ΑΕ» λειτουργεί στον χώρο του λιανεμπορίου από το 1998 με το εμπορικό σήμα Proton και ελέγχει 578 καταστήματα συνεργαζόμενα σε όλη τη χώρα. Στη Χίο στο συνεταιριστικό σχήμα της ΕΛΕΤΑ έχουν ενταχθεί με την ιδιότητα του μέλους της αλυσίδας τα παρακάτω τοπικά συνοικιακά μάρκετ:

ΒΟΥΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΕΝΗΤΑ)

ΚΑΤΣΟΠΟΥΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗ)

ΣΙΔΩΡΑΚΗΣ Ι.-ΚΑΜΠΑ Π. Ο.Ε (ΠΥΡΓΙ)

ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ)

 

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ιδρύθηκε το 1996 στην Αίγινα και τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε μια επιθετική στρατηγική μέσω της εξαγοράς και της συνεργασίας κάτω από διάφορα σχήματα μικρών τοπικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με τελευταία τη συνεργασία με την ΕΛΕΤΑ. Η εταιρεία Κρητικός έχει προχωρήσει σε επενδύσεις την τελευταία πενταετία άνω των 23 εκατ. ευρώ, διαθέτοντας 5 κέντρα Logistics και απασχολώντας συνολικά πάνω από 2.500 άτομα στο δυναμικό της.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress οι προαναφερόμενοι τοπικοί συνεργάτες της ΕΛΕΤΑ έχουν ήδη υπογράψει τα νέα συμβόλαια με την Κρητικός και θα λειτουργήσουν υπό την ομπρέλα του νέου δικτύου από τις αρχές Ιουλίου.

12

image

image

Newsletter