twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 18:05
Εκτύπωση

12

Σε δύο συμβάσεις έργου παροχής υπηρεσιών προχώρησε η ΔΕΥΑΝΧ όπου προέδρος πλέον είναι ο Πρ. Μανωλάκης. Η μία σύμβαση αφορά «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 12.344,00 € χωρίς Φ.Π.Α. και η άλλη αφορά «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Τ.Α. ΚΑΙ Τ.Π.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ» ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 14.100,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

Οι συμβάσεις αυτές είναι νόμιμες, ωστόσο τίθεται το ζήτημα της μη δημοσίευσης τους με τρόπο επαρκή, ώστε να καταθέσουν τις προσφορές τους και τα προσόντα τους όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι\ες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέτοιου είδους συμβάσεις παροχής υπηρεσιών είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για έλλειμα διαφάνειας και έλλειψη αξιοκρατίας η προηγούμενη δημοτική αρχή και μένει να φανεί αν «Χίος Μπροστά» και «Συμμαχία Αξιών» θα ασκήσουν ανάλογη κριτική ή όχι στη σημερινή δημοτική αρχή που φαίνεται ότι συνεχίζει τις πολιτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι Γ. Καραβασίλης και Κ. Τριαντάφυλλος είχαν προκαλέσει δημοτικό συμβούλιο επί δημοτικής αρχής Κάρμαντζη με θέμα τη διαφάνεια, κυρίως για τις αναθέσεις στη ΔΙΑΝΟΧ.

12

image

image

Newsletter