twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 12:29
Εκτύπωση

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Χίος Μπροστά», Γιάννης Καραβασίλης κατά το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο απεύθυνε ερωτήσεις προς τη Νέα Δημοτική Αρχή Μαλαφή για τον Δημοτικό Κήπο, που θυμίζει τη Γάζα, αλλά και για τη ΔΙΑΝΟΧ, η οποία εμφανίζεται να έχει άνοιγμα 350.000 ευρώ.

12

Η νέα δημοτική αρχή και ο ίδιος νέος δήμαρχος φάνηκαν ότι δεν έχουν, μέχρι στιγμής, εκπονήσει κάποιο σχεδιασμό και ούτε έχουν σαφή προσανατολισμό για το τι μέλλει γενέσθαι με την πρόοδο και την ολοκλήρωση του έργου του δημοτικού κήπου. Τα όσα ειπώθηκαν δεν ήταν καθόλου πειστικά και σαφή, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία, καθώς το έργο έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και μέχρι σήμερα βρίσκεται σε θολά νερά.

 

Σε ό,τι αφορά τη ΔΙΑΝΟΧ και για το αν θα γίνει διαχειριστικός έλεγχος και  πάλι η νέα δημοτική αρχή έδειξε ότι είναι αδιάβαστη, μεταθέτοντας για το μέλλον το μείζον οικονομικό ζήτημα της εν λόγω ανώνυμης εταιρείας του Δήμου Χίου.

 

Ο Γιάννης Μαλαφής σε ολόκληρη της προεκλογική πορεία απέφυγε επιμελώς να αναπτύξει συγκεκριμένες θέσεις και πάντα τοποθετούνταν γενικόλογα, κάτι που φαίνεται ότι έχει συνέπειες στη διοίκηση του δήμου, αφού οι πολίτες όταν ψήφιζαν τον συνδυασμό του δεν αξιολόγησαν το γεγονός ότι δεν είχε τοποθετηθεί με σαφήνεια, αναπτύσσοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

Δείτε το δημοτικό σύμβουλιο και τα όσα ειπώθηκαν και βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα: 

12

image

image

Newsletter