twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 15:48
Εκτύπωση

12

Σε ένα νέο κύμα πολιτικής δέσμευσης και αφοσίωσης για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος δίνει ένα ισχυρό μήνυμα. Μέσω μιας ανάρτησης σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Μπουγδάνος δήλωσε: "Στην πρώτη γραμμή με ευθύνη, όραμα και σχέδιο για τα νησιά μας στο Βόρειο Αιγαίο."

 

Ο Παντελής Μπουγδάνος, φαίνεται να μοιράζεται τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση του Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιοχή, επιδιώκοντας να συμβάλει στη δημιουργία ενός ισχυρού και συνεκτικού σχεδίου για το μέλλον του Βορείου Αιγαίου. Ο κ. Μπουγδάνος τονίζει την ανάγκη για ευθύνη, όραμα, και σχέδιο, επισημαίνοντας τις προτεραιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου στην περιοχή.

 

Το Βόρειο Αιγαίο, με τις πλούσιες παραδόσεις και τον μοναδικό πολιτισμό του, αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και ανάγκες και η δέσμευση των υποψηφίων σύμβουλων για την προώθηση της περιοχής είναι κρίσιμη. Ο κ. Μπουγδάνος αναμένεται να συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση και υλοποίηση πολιτικών που θα αποβούν προς όφελος των κατοίκων και της ευρύτερης περιοχής.

12

image

image

Newsletter