twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 15:34
Εκτύπωση

12

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, μίλησε με πάθος για την περιοχή του Βορείου Αιγαίου, εκφράζοντας την αγάπη και την αφοσίωσή του στα νησιά του.

 

Ο κ. Στεφανής, σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση, τόνισε: "Γνωρίζω κάθε σπιθαμή του Βορείου Αιγαίου. Όχι μόνο γιατί είναι ο τόπος καταγωγής μου, αλλά γιατί έζησα εδώ επί σειρά ετών και εργάστηκα στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια των νησιών μας."

 

Η σύνδεση και η αγάπη του κ. Στεφανή για τον Βόρειο Αιγαίο φαίνεται να είναι το κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας του. Η δέσμευσή του να εργαστεί για την ασφάλεια των νησιών είναι ένα θέμα που ξεχωρίζει στις δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας τη βαθιά κατανόησή του για τις ανάγκες και τις προκλήσεις της περιοχής.

 

Το Βόρειο Αιγαίο, ένα σύνολο νησιών με πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά, έχει διανύσει μια περίοδο ανασφάλειας και προκλήσεων. Είναι προφανές ότι ο κ. Στεφανής αισθάνεται μία ισχυρή υποχρέωση να εξυπηρετήσει τα νησιά του Β. Αιγαίου, να εργαστεί για την ανάπτυξη τους και να διασφαλίσει την ευημερία των κατοίκων τους.

12

12

image

image

Newsletter