twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:56
Εκτύπωση

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Βάσω Χοχλάκα.

14

Στο μήνυμά της, από τη Μυτιλήνη, η υποψήφια Περιφερειάρχης στάθηκε στη σημασία της επιτυχίας της καθόδου στις επερχόμενες εκλογές της αυτοδιοικητικής παράταξης, μέσα από ένα συγκλονιστικό πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας.

 

Αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματος, επισημαίνοντας ότι η παράταξη δίνει και θα δίνει αγώνα για την πρόοδο και την ανάπτυξη και των δέκα νησιών του Β. Αιγαίου, ισότιμα. 

 

Τόνισε την αποδοχή που τυγχάνουν οι θέσεις του συνδυασμού στις περιοδείες, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το γεγονός, πως σε όλες τις περιφερειακές ενότητες το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται από καταξιωμένους και ικανούς υποψηφίους.

 

Η Υποψήφια Περιφερειάρχης κάλεσε στο σύντομο χαιρετισμό της τον προοδευτικό, δημοκρατικό κόσμο των νησιών σε συστράτευση μέχρι τις 8 του Οκτώβρη και μετά από τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στη Μυτιλήνη, συνεχίζει από αύριο το πρόγραμμα των περιοδειών της, στη Χίο, όπου θα μιλήσει και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο την Τετάρτη 20/09 στις 19.00 στην αίθουσα της Περιφέρειας.

12

image

image

Newsletter