twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 16:22
Εκτύπωση

12

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του ιατρού Κωνσταντίνου Γκιάλα για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ο κ. Γκιάλας είναι νέος επιστήμονας με αγάπη για το νησί της Χίου και ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βρει στο πρόσωπό του όχι έναν απλό αιρετό, αλλά τον επόμενο Βουλευτή της στο νησί.

 

Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει λειψανδρία στελεχών και νέα φρέσκα πρόσωπα σαν τον Κωνσταντίνο Γκιάλα μπορούν να τους δώσουν ποιότητα και ένα νέο τοπικό πολιτικό προφίλ. Είναι σημαντικό για το κόμμα να ανανεωθεί και να παρουσιάσει νέες ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

 

Ο Κωνσταντίνος Γκιάλας έχει εργαστεί σαν ιατρός στο νησί και έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του νησιού του.

 

Ο κ. Γκιάλας μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των κατοίκων και τις ιδιαιτερότητες του νησιού. Είναι γεγονός ότι η Χίος χρειάζεται ένα εκπρόσωπο που να έχει γνώση των τοπικών θεμάτων, να είναι προσηλωμένος στην κοινότητα και να έχει την ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να δώσει λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί.

 

12

image

image

Newsletter