twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 00:07
Εκτύπωση

Σε μια εποχή όπου η έλλειψη διαφάνειας και η αναξιοπιστία φαίνεται να κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό, δύο αιρετοί στη Χίο, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών και ο Χάρης Μπουρνιάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Χίος Μπροστά",  δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο πολιτικού πολιτισμού με επίκεντρο τις αρχές και τη διαφάνεια.

2023-09-02-000530765

Στο τρέχον δημοτικό συμβούλιο οι δύο αιρετοί έχουν δώσει κοινό αγώνα για την καταπολέμηση της αδιαφάνειας και την προώθηση προτάσεων και λύσεων που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.

 

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος, που ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο εν ενεργεία δημοτικό συμβούλιο, έχει δεσμευτεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στις τοπικές αρχές, προωθώντας τη διαφάνεια και την ευθύνη που πρέπει να διακρίνει τον αιρετό απέναντι στην κοινωνία. Ο Χάρης Μπουρνιάς, από την άλλη πλευρά, είναι ένας έμπειρος και ικανός αιρετός, που αφιέρωσε τη θητεία του στο νυν δημοτικό συμβούλιο στην προώθηση προτάσεων που σα στόχο είχαν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Χίου και την προαγωγή της αξιοκρατίας.

 

Η συνεργασία τους στο νυν δημοτικό συμβούλιο αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συμμετείχαν σε δράσεις που είχαν σα στόχο να πετύχουν σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της διαφάνειας και της διοίκησης του νησιού (πχ μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο για τη διαφάνεια, δημοτικά συμβούλια για το μεταναστευτικό κτλ).

 

Τριαντάφυλλος και Μπουρνιάς αντάλλαξαν κάποια μηνύματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τις αρχές και τον πολιτικό πολιτισμό που διέπουν τους δύο αιρετούς.

12

12

image

image

Newsletter