twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 16:27
Εκτύπωση

12

Συνδημότισσες και συνδημότες επικοινωνώ μαζί σας για να σας πω ότι πολίτες με αγάπη για τον τόπο, με τεχνοκρατική κατάρτιση, επαγγελματική καταξίωση που υπηρετούν αξίες και όχι αξιώματα, συνενώνουμε δυνάμεις παντρεύοντας την πείρα και την αξιοσύνη των παλιών με τον ενθουσιασμό και τις ικανότητες των νέων σε μια προσπάθεια με στόχο τη δημιουργία πλειοψηφικού ρεύματος που θα οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά.

 Εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα αξιόπιστο, μετρήσιμο και ρεαλιστικό σε μια προσπάθεια σύγκλισης και σύνθεσης απόψεων για τη δημιουργία ενός πόλου κάτω από τον οποίο θα μπορέσουμε να δώσουμε τη μάχη για μια Χίο για όλους.

 Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω και εγώ, θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό << Χίος για όλους>> στο πλευρό του Γιάννη Μαλαφή , με οδηγό τα πιστεύω μου ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε τον κόσμο του μόχθου , τους νοικοκυραίους , την αγορά, τους επιστήμονες,  όλες και όλους που προσδοκούν για πρόοδο και ευημερία.

  Σε μια εποχή που η συσσωρευμένη πίκρα της κοινωνίας από μια δημοτική αρχή των αναθέσεων και της εκμετάλλευσης των ανέργων  , μια δημοτική αρχή οικογενειοκρατίας με άλυτα όλα τα μεγάλα χρονίζοντα προβλήματα, μισθωτούς καταπονημένους και μικρομεσαίους έμπορους αγωνιούντες, η ανεργία να κυριαρχεί στους νέους και με μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές, ζητάμε από όλους εσάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καινούργιο όραμα για να γεννηθεί η ελπίδα που χάθηκε.

 Για να δώσουμε στους νέους μας την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν στο τόπο τους. Να αντισταθούμε στον λαϊκισμό, την ισοπεδωτική λογική και την απαξίωση στους θεσμούς. Ήρθε η ώρα να απαλλάξουμε τη Χίο μας από ομάδες αυτοδιοικητικών ηγεμονίσκων.

Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με εγγυητή τον Γιάννη Μαλαφή σε μια συνθετική διαβούλευση για τη διαμόρφωση προγραμματικών συγκλίσεων για ένα δήμο αντάξιο των προσδοκιών όλων των κατοίκων του. Για να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρωτοπόρο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο.  Ένα μοντέλο  διοίκησης με διαφάνεια, ισότιμη συνεργασία με τους φορείς, τις κοινωνικές ομάδες, τους συλλόγους και τα δίκτυα πολιτών.

 Γι΄αυτό ξεκινάμε με στρατηγικό σχεδιασμό 5ετίας για μια αυτοδιοίκηση που θα βρίσκεται μαζί με τους πολίτες υλοποιώντας έργα και υποδομές προσφέροντας στήριξη βοήθεια και ποιότητα ζωής σε όλους. Με ένα πρόγραμμα μετρήσιμο και ολοκληρωμένο που θα δίνει λύσεις σε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.

 Πιστεύουμε σε ένα μοντέλο διοίκησης το οποίο επιβάλλει διαφάνεια και έλεγχο στις συναλλαγές, αποφάσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις πελατειακές σχέσεις , ακολουθώντας το δρόμο της εντιμότητας και του ήθους, το δρόμο της γνώσης, της αγωνιστικότητας, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης.

 Στοχεύοντας στην ισόρροπη ανάπτυξη , σε επενδύσεις και πόρους για νέες θέσεις εργασίας, αναβαθμίζοντας τους δημόσιους χώρους με σεβασμό στους πεζούς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Συμπορευτείτε μαζί μας με το συνδυασμό Χίος για όλους του Γιάννη Μαλαφή για να κάνουμε το νησί μας λαμπερό, να εμπνέει και να ελκύει, Για τη Χίο της ιστορίας, της ναυτοσύνης, της μαστίχας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του κάμπου, των χωριών των γειτονιών και της πόλεων.

 Σας καλώ μαζί να αναζητήσουμε το δρόμο για την αναγέννηση της Χίου μας. Σας καλώ να κοιτάξετε γύρω σας με μάτια ορθάνοικτα, αφουγκραστείτε αυτό που θέλει η καρδιά σας και ελάτε να αγωνιστούμε μαζί για να δώσουμε όραμα στα παιδιά μας , ποιότητα ζωής , έργα που θα αναδείξουν την Χίο μας και κίνητρα για όλους τους νέους μας. Το μεγαλύτερο όπλο μας η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που μας ενώνει.  

                                                                             

                                                                            Μετα τιμής

Μανώλης Αγγουλές

12

image

image

Newsletter