twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 16:36
Εκτύπωση

12

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος παρουσίασε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός δήμου που θα είναι "κοντά σε όλους τους δημότες χωρίς διακρίσεις, αληθινά προοδευτικό και αμερόληπτο", έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο κ. Τριαντάφυλλος τόνισε πόσο σημαντικό είναι για έναν δήμο να είναι διαφανής και προσιτός, χωρίς να κάνει διακρίσεις μεταξύ των δημοτών του. "Κάθε δημότης θα πρέπει να αισθάνεται ότι ανήκει, ότι είναι μέρος της τοπικής κοινότητας και ότι ο δήμος εργάζεται για το καλό του", δήλωσε.

 

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για προοδευτικές πολιτικές που θα αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών, τόνισε την ανάγκη για περιβαλλοντικές καινοτόμες δράσεις και υποστήριξε την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ισότητα των πολιτών.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν περιορίστηκε στα λόγια αλλά παρουσιάζει σταδιακά και μια σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις και προγράμματα που σκοπεύει να υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη νέων πάρκων, στην υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε λίγο καιρό και οι δημότες καλούνται να κρίνουν με την ψήφο τους ποια θα είναι η μελλοντική κατεύθυνση του δήμου.

12

image

image

Newsletter