twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 15:33
Εκτύπωση

12

Η επιστολή των δέκα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, με την οποία τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Μουτζούρη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δείχνει με τον πιο ευδιάκριτο τρόπο τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη μεγάλη ήττα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα.

 

Πληροφορίες από το νησί του Αιγαίου αναφέρουν ότι οι 9 εκ των 10 ανακάλεσαν την αρχική τους άποψη, αντιλαμβανόμενοι προφανώς το λάθος τους. Ο δέκατος, ο Κώστας Αστυρακάκης, όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά προχώρησε και σε δήλωση στήριξης του γνωστού για τις μισαλόδοξες θέσεις του και τις πολιτικές φιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής κι άλλους γνωστούς ακροδεξιούς στη Λέσβο, Κώστα Μουτζούρη.

 

Και αναρωτιόμαστε το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο πρέπει να διαγραφεί από τα μητρώα του κόμματος ή όχι; Γιατί ναι μεν το καταστατικό δεν προβλέπει διαγραφή μέλους για στήριξη μιας άλλης δημοτικής ή περιφερειακής παράταξης, όμως η περίπτωση του κ. Μουτζούρη είναι διαφορετική.

 
 
Πρόκειται για τον άνθρωπο που έλεγε πριν τις εκλογές του 2019 ότι είναι ευπρόσδεκτη η στήριξη της Χρυσής Αυγής, πρόκειται για τον άνθρωπο που φωτογραφιζόταν με ΧΑυγίτες, πρόκειται για τον άνθρωπο που έλεγε: «Θέλουμε αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας. Η πατρίς κινδυνεύει, δεν με ενδιαφέρουν τι λένε οι συνθήκες. Η πατρίς κινδυνεύει. Θέλουμε αποτροπή», πρόκειται για τον άνθρωπο που στο ψηφοδέλτιό του είχε αρκετούς υποψήφιους που κατηγορήθηκαν για το πογκρόμ εναντίον των προσφύγων που έγινε στις 22 Απριλίου του 2018 στην πλατεία Σαπφούς.

 

Τα αναφέρουμε αυτά διότι κάποιοι στην Κουμουνδούρου μπορεί να ξέχασαν ποιος είναι ο κ. Μουτζούρης.

 

 

 

 

Πηγή: eidiseis.gr

12

image

image

Newsletter