twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 16:06
Εκτύπωση

12

Η υποψηφιότητα του Προέδρου του Φορέα Τουρισμού, Αυγουστή Νεαμονίτη, για τις δημοτικές εκλογές της Χίου, ενισχύει τον συνδυασμό του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη και αναμένεται να φέρει ανανέωση και νέες ιδέες στο τουριστικό προφίλ της Χίου.

 

Ως έμπειρος επιχειρηματίας του Τουρισμού και Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού, ο κ. Νεαμονίτης έχει καταφέρει να διακριθεί για τις προσπάθειές του να αναβαθμίσει τουριστικά το νησί. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που έχει αποκτήσει είναι πολύτιμες, ειδικά σε μια περίοδο όπου η Χίος αντιμετωπίζει την πρόκληση της αναβάθμισης της τουριστικής της εικόνας.

 

Η συνεργασία του Νεαμονίτη με τον Κάρμαντζη είναι μια στρατηγική κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Χίο. Σε μια περίοδο όπου η Χίος αγωνίζεται να ανακτήσει την τουριστική της θέση, ο ρόλος του Νεαμονίτη είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Εκφράζοντας την προθυμία του να συνεργαστεί με τον Κάρμαντζη, δείχνει ότι είναι έτοιμος να θέσει τις δυνάμεις και την εμπειρία του στη διάθεση της πόλης, προκειμένου να βελτιωθεί ο τουρισμός και να ανακάμψει η τοπική οικονομία.

 

Με την υποψηφιότητα του Αυγουστή Νεαμονίτη, ο συνδυασμός του δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη κερδίζει μια σημαντική ενίσχυση, που πιθανόν να αποτελέσει τον καταλύτη για έναν νέο και ευημερούντα τουριστικό κύκλο στη Χίο, εφόσον φυσικά η Δημοτική Αρχή επανεκλεγεί, κάτι που αυτή την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο.

 

12

image

image

Newsletter