twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:51
Εκτύπωση

12

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χρήστου Καραχάλιου, καταγγέλλει την αδράνεια της διοίκησης σχετικά με το master plan του λιμανιού της Χίου. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο κύριος Καραχάλιος καταγγέλλει ότι τα σχέδια για την αναβάθμιση του λιμανιού παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητα από το 2016.

"Βρείτε τις διάφορες: Master plan λιμανιού Χίου το 2016 και το 2023. Εφτά (7) χρόνια χαμένα για να σχεδιαστεί το ίδιο πράγμα!," έγραψε ο κ. Καραχάλιος.

Μετά από την αναθεώρηση των προτάσεων για το λιμάνι, ο Καραχάλιος υποστηρίζει ότι οι μόνες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι ο εσωτερικός χώρος του λιμανιού, ο οποίος φέρεται να ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, και το μέγεθος του λιμενοβραχίονα. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Καραχάλιος ρωτά: "Γιατί λοιπόν το 2020 ζητήθηκε εκ νέου master plan; Για αυτές τις 2 επουσιώδεις αλλαγές; Ποιος ο λόγος να χαθούν 7 χρόνια;"

Ο κ. Καραχάλιος, εκπρόσωπος της ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη ενημέρωσης από τις αρχές και κατηγόρησε την τρέχουσα δημοτική αρχή για την αναποτελεσματικότητά της, καθώς και για την ανακύκλωση παλαιών προτάσεων σαν νέες στην προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Καραχάλιος καταλήγει στην ανάρτησή του ζητώντας να ληφθεί υπόψη η προοπτική ανάπλασης του χώρου του ΝΟΧ και της συνολικής περιοχής του λιμανιού, και απευθύνει έκκληση για αλλαγή στην τρέχουσα διοικητική στάση.

"Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση για την ανάπτυξη του λιμανιού της Χίου και να προωθήσουμε τις προοπτικές που οδηγούν στην ανάπτυξη της περιοχής," κατέληξε ο κ. Καραχάλιος, καλώντας την διοίκηση και την κοινότητα να επανεξετάσουν το master plan με πιο εποικοδομητικό τρόπο.

12

image

image

Newsletter