twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 17:16
Εκτύπωση

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοτικός σύμβουλος, Σταμάτης Σαραντινός, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ανεπαρκή δράση της δημοτικής αρχής σε θέματα καθαριότητας και προστασίας από πυρκαγιές.

12

"Κάθε χρόνο όχι μόνο τα ίδια και τα ίδια αλλά και χειρότερα", έγραψε ο κ. Σαραντινός, προσθέτοντας φωτογραφίες από το χωριό Ζυφιάς που εμφανίζουν μη καθαρισμένες περιοχές και πιθανές πηγές επικίνδυνων πυρκαγιών.

"Η παρούσα Δημοτική Αρχή όχι μόνο έχει απογοητεύσει αλλά έχει κουράσει την κοινωνία", καταγγέλλει ο κ. Σαραντινός. Αυτό ενισχύει την κριτική πολλών πολιτών που πιστεύουν ότι η δημοτική αρχή δεν εκπληρώνει επαρκώς τα καθήκοντά της, καθιστώντας την κοινωνία να εξαρτάται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πιέσει τις αρχές για απαραίτητες δράσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Σαραντινό, η καθαριότητα και η προστασία από πυρκαγιές είναι βασικές υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής και η ανεπάρκειά της σε αυτά τα ζητήματα είναι απαράδεκτη.

Το μήνυμά του καταλήγει με μια σαφή πρόκληση για αλλαγή: "Τέτοιες πρακτικές διοικήσεων ανήκουν πλέον στο παρελθόν". Είναι προφανές ότι ο δημοτικός σύμβουλος απευθύνει έκκληση για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και δέσμευση από τη δημοτική αρχή για τη βελτίωση της κατάστασης στην περιοχή του Ζυφια.

 

12

image

image

Newsletter