twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 17:30
Εκτύπωση

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών, Κώστας Τριαντάφυλλος, εξέφρασε δημόσια την απορία του σχετικά με την απουσία των γαλάζιων σημαίων στις βραβευμένες παραλίες της περιοχής, μέσα από μια πρόσφατη ανάρτησή του στις 4 Ιουλίου 2023.

12

"Μια εικόνα χίλιες λέξεις", έγραψε ο κ. Τριαντάφυλλος, ενώ ρώτησε γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί οι γαλάζιες σημαίες στις 15 βραβευμένες παραλίες. "Τί περιμένετε; Πληρούνται οι προδιαγραφές; Πού είναι οι γαλάζιες σημαίες;" ερώτησε ο ηγέτης της Συμμαχίας Αξιών, καλώντας σε διαφάνεια και αμεσότητα στη διαχείριση του ζητήματος.

 

Η γαλάζια σημαία αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο για τις παραλίες που πληρούν ορισμένα ποιοτικά κριτήρια, όπως η καθαρότητα του νερού, η παροχή υπηρεσιών πρώτων βοηθειών και η προσβασιμότητα στο κοινό. Η απουσία αυτής της σημαίας μπορεί να θέσει ερωτηματικά για την ποιότητα των παραλιών και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

 

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να θέσει το ζήτημα στο προσκήνιο, ενθαρρύνοντας τους εμπλεκόμενους φορείς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για περισσότερη διαφάνεια και αμεσότητα. "Κοντάρι. Παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία," σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, κάνοντας αναφορά σε μία από τις βραβευμένες παραλίες.

 

Η κριτική του Τριαντάφυλλου αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κίνηση της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη για την άμεση τοποθέτηση των γαλάζιων σημαιών, θέτοντας την ποιότητα του περιβάλλοντος και της εμπειρίας των λουόμενων στο επίκεντρο.

 

12

image

image

Newsletter