twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 11:42
Εκτύπωση

12

Αν και έχω δηλώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι με τις δημοτικές εκλογές στα Ψαρά δεν θα αναμειχθώ βλέπω ότι κάποιοι αναρωτιέστε ακόμα. Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν ακόμη μία φορά ότι η ενασχολησή μου με τα δημοτικά πράγματα στα Ψαρά θα σταματήσει με τη λήξη της θητείας μου ως Δημοτικού Συμβούλου σύντομα. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε την επόμενη μέρα των εκλογών του 2019 όταν αντιλήφθηκα ότι έχουμε μία τελείως διαφορετική οπτική για το νησί μας και την πολιτική την οποία δεν συμμερίζεται η πλειοψηφία και αυτό είναι σεβαστό.
 
Πάντοτε θεωρούσα ότι τα Ψαρά αξίζουν μία πολύ διαφορετική τύχη. Τα Ψαρά έχουν όλα τα φόντα να διαπρέψουν. Το πίστεψα το πιστεύω και είναι αυτό πάνω στο οποίο έχτισα την επιχείρησή μου, η οποία χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω σήμερα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας. Παρόλα αυτά στις εκλογές αποφασίσατε να ψηφίσετε με κριτήρια συγγένειας, φιλίας ή πολύ απλά να εξαγοράσουν την ψήφο σας. Εγώ εξαρχής είχα δηλώσει ότι δεν θέλω καμία ψήφο με τέτοια κριτήρια. Ήθελα να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το νησί και να φροντίσουμε να μην ερημώσει. Δυστυχώς οι πολιτικές της Δημοτικής Αρχής που αποτελείται εδώ και 20 χρόνια από τα ίδια πάνω κάτω άτομα ή από άεργους τυχοδιώκτες που προσκολλήθηκαν στην πορεία έχουν οδηγήσει αποδεδειγμένα στην μείωση του πληθυσμού (Βλέπε απογραφή 2022) και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην ερήμωση. Είναι στο χέρι των ψηφοφόρων να βρουν και να αναδείξουν τα άτομα εκείνα που θα αλλάξουν τη μοίρα του νησιού. Παρόλα αυτά εγώ την ευκαιρία μου την έδωσα. Δεν εκτιμήθηκε. Και αποχωρώ!
 
Θα συνεχίσω όμως να αγωνίζομαι για το νησί που τόσο αγαπώ μέσα από το θεσμό, που είμαι μέρος του, και για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανος από οτιδήποτε άλλο, μέσα από την ιστορική μας Αδελφότητα Ψαριανών.
Όσο για τον Κορυδαλλό, εν καιρώ τα σπουδαία!
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ

12

image

image

Newsletter