twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 13:04
Εκτύπωση

12

Ο Γιώργος Αμέντας, στέλεχος της Συμμαχίας Αξιών, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την έντονη κριτική του για την ίδρυση και τη διαχείριση του δημοτικού πάρκινγκ στο Χωρέμικο. Μέσα από την ανάρτησή του, ο κ. Αμέντας καταδικάζει την "ασυνέπεια λόγων και έργων" που αντικατοπτρίζεται, κατά την άποψή του, σε βίντεο που δημοσίευσε.

 

Στο βίντεο, ο κ. Αμέντας προσπαθεί να επισημάνει την ανακολουθία μεταξύ των δηλώσεων των μελών της δημοτικής αρχής και της πραγματικής κατάστασης του πάρκινγκ. Ερωτά εάν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να βλέπει στα μάτια τους δημοτικούς συμβούλους, με την έννοια ότι υπάρχει αδιαφάνεια και έλλειψη ευθύνης στην διαχείριση της περιοχής.

 

Η κριτική του κ. Αμέντας αντανακλά την αυξανόμενη ανησυχία πολλών πολιτών για τον τρόπο διαχείρισης των δημόσιων χώρων και ειδικότερα των πάρκινγκ από την δημοτική αρχή. Οι καταγγελίες για έλλειψη διαφάνειας είναι συχνές, ενώ ο κ. Αμέντας φαίνεται να αποτυπώνει αυτήν την ανησυχία με τον πιο εμφατικό τρόπο.

 

Η ανάρτηση του κ. Αμέντα αποτελεί ένα κάλεσμα για αυξημένη λογοδοσία και αποτελεσματικότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Συγκεκριμένα, τονίζει την ανάγκη για ουσιαστική δράση που να αντανακλά τις δεσμεύσεις και τις δηλώσεις που γίνονται από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

 

12

image

image

Newsletter