twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 15:04
Εκτύπωση

12

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Θ. Παντελόγλου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Σε ετούτον τον τόπο ένα φτιάχνουμε και δύο χαλάμε. Τα μισά του Δήμου τα άλλα μισά της Περιφέρειας της Κοινότητας κτλ.. Αφορμή το έργο που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες στον παραλιακό του Βροντάδου, μπερδεύτηκα να καταλάβω ποιά είναι η σωστή μέθοδος και σκέψη.

α) Προστατευτική μπάρα ανάμεσα δρόμο και πεζοδρόμιο για την προστασία των πεζών και αποφυγή οχημάτων στα πεζοδρόμια; 1η εικόνα.

β) Προστατευτική μπάρα στην άκρη του πεζοδρομίου προς την θάλασσα για προστασία λουόμενων; 2η εικόνα.

γ) Κάτι που θα πρέπει να συνδέει και τα δύο. Προστατευτικό κιγκλίδωμα ανάμεσα δρόμο και πεζοδρόμιο, δια πλάτυνση των πεζοδρομίων τουλάχιστον στο σύνολο 1,5μ, και διακοσμητικό κάγκελο στην πλευρά της θάλασσας; Η 3η απλά δεν υπάρχει.

- Και που θα παρκάρω ρε φίλε να πάρω αυτό που θέλω; στα 100μ παρακάτω που έχει παρκιν ή είναι φαρδύς ο δρόμος.

Με το παιδί μου και το καρότσι σε κάποια σημεία δεν περνάμε ή βγαίνουμε στον δρόμο να αποφύγουμε τα παρκαρισμένα. Σκεφτείτε να ήταν κάποιος ανάπηρος με καροτσάκι ανέβα κατέβα. Ελπίζω το έργο που πάει να γίνει όποιος και να είναι αρμόδιος να διορθωθεί σύντομα. Η μούρη μας είναι για φιλικές και ανθρώπινες πόλης. Να μην ξεχάσω και να επιβραβεύσω πέρσι την επισκευή σε μπάρα του παραλιακού, καταστηματάρχη, με βίδες που έλειπαν ή είχαν φθαρεί γιατί οι αρμόδιοι αγρόν ηγόραζον. (Οι φωτογραφίες είναι από γνωστή χιώτικη ομάδα στο φβ.)

12

image

image

Newsletter