twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 10:58
Εκτύπωση

12

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει το πολιτικό τοπίο, στελέχη του Συνδυασμού Καλογήρου έχουν αρχίσει να οργανώνονται ενάντια στην περιφερειακή αρχή Μουτζούρη. Τα στελέχη αυτά έχουν την πρόθεση να συναντηθούν μετά τις εθνικές εκλογές για να καθορίσουν τη στρατηγική τους. Έτσι, όπως φαίνεται ο Συνδυασμός Καλογήρου, παρά το γεγονός ότι αρκετά στελέχη του έχουν προσχωρήσει στην Περιφερειακή Αρχή, ενεργοποιείται σε μια προσπάθεια να σχηματιστεί ένα μέτωπο κατά της περιφερειακής αρχής.

 

Αυτό το νέο μέτωπο που διαμορφώνεται μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη, η οποία έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για την πολιτική της κατά τη διάρκεια της θητείας της και ειδικά για το έργο της στη Χίο.

 

Η στάση αυτή ενάντια στην Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη αντικατοπτρίζει ένα πιθανό μετασχηματισμό στην πολιτική σκηνή, καθώς οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού Καλογήρου θεωρούνται ευρέως ως οι βασικοί αντίπαλοι της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη, δεδομένο ότι είναι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πλέον στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου λαμβάνει φαραωνικά ποσοστά. Οι προσεχείς εβδομάδες θα αποκαλύψουν τον ακριβή χαρακτήρα της αντίδρασης τους, καθώς και τον βαθμό στον οποίο αυτές οι διαφορές θα επηρεάσουν την πολιτική δυναμική στην περιοχή.

12

image

image

Newsletter