twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 08:48
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος του χωριού Βίκι, κ. Δημήτρης Πρελιάς, με μια ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης αναδεικνύει ένα σημαντικό θέμα, σχετικά με την ασφαλτόστρωση του δρόμου του χωριού μετά από ένα έργο διαπλάτυνσης. Ο κ. Πρελιάς εξέφρασε την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση του έργου και παρακίνησε τις αρχές να αναλάβουν δράση.

12

Η δημοσίευση του Προέδρου Πρελιά αναφέρεται σ’ ένα προηγούμενο έργο που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεισήμισι μήνες, η οποία αφορούσε τη διαπλάτυνση του δρόμου. Αν και ο κ. Πρελιάς εξέφρασε τα ευχαριστήριά του με αρκετή δόση ειρωνείας για αυτήν την πρωτοβουλία, εξέφρασε επίσης την ανυπομονησία του για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, καθώς πέρασαν τρεισήμισι μήνες χωρίς να έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Η ανάρτηση του Προέδρου Πρελιά προκάλεσε ζωηρές συζητήσεις και αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Πολλοί πολίτες συμμερίζονται την ανυπομονησία του Προέδρου Πρελιά για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, καθώς η κακή κατάσταση του δρόμου έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων.

12

12

image

image

Newsletter