twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 17:19
Εκτύπωση

12

Στην πρόσφατη ανάρτηση του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ, Πρόδρομου Μανωλάκη, επισημαίνεται η μνημειώδης ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής στη διαχείριση των υδατικών πόρων του νησιού, καθώς και η ανικανότητά της να προγραμματίσει δράσεις αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης. Σύμφωνα με τον κ. Μανωλάκη, αυτή η κατάσταση οδηγεί σε υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και πλήττει ανεπανόρθωτα τον πρωτογενή τομέα.

 

Ο κ. Μανωλάκη καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για την επιλογή οριζόντιων λύσεων, χωρίς επαρκή έρευνα και χωρίς βούληση για πραγματική επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, τονίζει ότι υπάρχουν επιστημονικές λύσεις και καλεί τη Δημοτική Αρχή να αναθεωρήσει τη στάση της.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μανωλάκη:

"Η μνημειώδης ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής στην διαχείριση των υδατικών πόρων του νησιού και η ανικανότητα της να προγραμματίσει στοιχειωδώς δράσεις αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης οδηγεί σε υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και πλήττει ανεπανόρθωτα τον πρωτόγενη τομέα. Οι επιστημονικές λύσεις υπάρχουν, η Δημοτική αρχή όμως επιλέγει την εύκολη οριζόντια λύση, χωρίς παραπάνω έρευνα και χωρίς καμία βούληση επίλυσης.
Έστω και την ύστατη ώρα απαιτείται η συνεργασία όλων των φορέων."
 
12

 

12

image

image

Newsletter