twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 20:13
Εκτύπωση

12

Η Δημοτική Σύμβουλος Αγγελική Πάμπαλου προέβη πρόσφατα σε δηλώσεις σχετικά με τον προγραμματισμένο ρουκετοπόλεμο στο νησί, τονίζοντας την ανάγκη για ασφάλεια και διαφήμιση της περιοχής, καθώς και για τη διασαφήνιση των συνθηκών υπό τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

 

Η κ. Πάμπαλου επισήμανε ότι η διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και συντονισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων, των περιοίκων και των επισκεπτών. Ως εκ τούτου, ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να προβούν σε σαφείς δηλώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του ρουκετοπολέμου και τους όρους που θα τον πλαισιώνουν.

 

Στη δήλωσή της τόνισε: "Να παίζεται το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μόνο κινδύνους εγκυμονεί για όλους." Κάλεσε, λοιπόν, τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα τις αποφάσεις τους σχετικά με τον ρουκετοπόλεμο. Επιπλέον, ζήτησε την εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, όπως την ύπαρξη κατάλληλων μέτρων ασφαλείας, την παρακολούθηση της κατάστασης από ειδικούς και την ενημέρωση των πολιτών.

 

Η Δημοτική Σύμβουλος τόνισε επίσης τη σημασία της διαφήμισης του νησιού και της εκδήλωσης, προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Κατά τη γνώμη της, η διοργάνωση ενός ρουκετοπολέμου μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για το νησί να προβληθεί στο ευρύ κοινό και να αναδείξει τις παραδόσεις του.

 

12

image

image

Newsletter