twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 17:21
Εκτύπωση

Στα Καρδάμυλα, μια περιοχή με πλούσια ναυτική ιστορία και παράδοση, ο γνωστός επιχειρηματίας του εφοπλιστικού και ναυλομεσιτικού χώρου, Μιχάλης Μαυρής ενώνει τις δυνάμεις του με τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Λιγνό, δημιουργώντας έναν ισχυρό συνδυασμό υπό τον Γ. Μαλαφή, που αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ανάπτυξη της περιοχής.

12

Ο Μιχάλης Μαυρής, σημαντικός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικισμού Ναγού, αλλά και με γνωστά φιλοζωικά αισθήματα έχει καταξιωθεί μεταξύ των συγχωριανών του χάρη στην προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Από την άλλη πλευρά, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Γ. Λιγνός, με την πολυετή πολιτική του εμπειρία και τη γνώση των τοπικών ζητημάτων αποτελεί ακόμη ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του Συνδυασμού του Γ. Μαλαφή στην ευρύτερη Δημοτική Ενότητα Καρδαμύλων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, τη στήριξη του στον Γ. Μαλαφή προσφέρει και ο Αμαδιανός πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου, Πρ. Μανωλάκης. Ο κ. Μανωλάκης είχε παραιτηθεί από την προεδρία της ΝΟΔΕ εξαιτίας των θλιβερών επεισοδίων με τα ΜΑΤ. Ακόμη ο Πρ. Μανωλάκης έχει διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καρδαμύλων επί δημαρχίας Μελιτζάνη.

12

image

image

Newsletter