twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 16:08
Εκτύπωση

Στο Κοντάρι πραγματοποίησε επίσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χίου, κ. Παντελής Βρουλής, προκειμένου να επιθεωρήσει το αντιπλημμυρικό έργο που βρίσκεται υπό κατασκευή. Στην επίσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις με την ανάδοχο εταιρεία για την πρόοδο των εργασιών.

12

Ο κ. Βρουλής, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. «Στόχος είναι, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και οι έντονες βροχοπτώσεις, να ολοκληρωθεί το έργο και να παραδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα», δήλωσε ο κ. Βρουλής.

13

Το αντιπλημμυρικό έργο στο Κοντάρι αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση για την προστασία της περιοχής από πλημμύρες και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τις έντονες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να επιφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις στην υποδομή της περιοχής και να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

 

Επιπλέον, το έργο αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα εξασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών, ακόμη και κατά τη διάρκεια των βροχερών περιόδων. Επίσης, η υλοποίηση του έργου συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, προσφέροντας τους μια πιο ασφαλή και αξιόπιστη υποδομή.

 

12

image

image

Newsletter