twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 00:19
Εκτύπωση

Ο Συνδυασμός Χίος Μπροστά με επικεφαλής τον Γ. Καραβασίλη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η κατασπατάληση του χρήματος των δημοτών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από τη δημοτική αρχή Κάρμαντζη. Νέο «δείγμα γραφής» αυτή τη φορά η ΔΕΥΑΝΧ . Από τη μία προχωρούν σε αυξήσεις στο νερό και από την άλλη αυξάνουν συνεχώς τα έξοδα της εταιρίας. Ειδικότερα η ΔΕΥΑΝΧ προχώρησε στις 4-1-2023 στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 4Χ4 (NAVARA NISSAN). Στην προκήρυξη η εταιρία ζητούσε ανάμεσα στα άλλα το αυτοκίνητο να έχει άδεια κυκλοφορίας μεταγενέστερη του 2015 και τα διανυθέντα χιλιόμετρά του να είναι λιγότερα από 100.000 Ρωτάμε και αναμένουμε σαφείς απαντήσεις:

12

- Το αυτοκίνητο που προμηθεύτηκε πληροί τις προϋποθέσεις που οι ίδιοι ζητούσαν;

 

- Είναι αυτοκίνητο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας μετά το 2015 όπως προβλεπόταν στην προκήρυξη ή αφορά σε αυτοκίνητο προγενέστερο του 2009-2010;

 

- Ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στη Χίο; Και πότε;

 

- Πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει το αυτοκίνητο που προμηθεύτηκε η εταιρία;

 

- Έχει υπερβεί τα 100.000 που προβλεπόταν σαφώς στην προκήρυξη;

 

- Υπάρχει σχέση του αρχικού ιδιοκτήτη του οχήματος με τη ΔΕΥΑΝΧ;

 

 

- Ως μειοδότης και τελικά προμηθευτής εμφανίζεται εταιρία των Αθηνών.

 

-Έχει έρθει το όχημα από την Αθήνα ,ή δεν ταξίδεψε ποτέ από τη Χίο και τον αρχικό ιδιοκτήτη του προς την Αθήνα για να επιστρέψει στη Χίο;

 

- Υπάρχουν αντίγραφα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που να πιστοποιούν τις μετακινήσεις του οχήματος ή όλα έγιναν στα χαρτιά;

 

Η ΔΕΥΑΝΧ του κ. Μυριαγκού πλήρωσε 21.500 € (συν ΦΠΑ) όταν ένα όχημα με άδεια κυκλοφορίας προ του 2010 και χιλιόμετρα περισσότερα από 120.000 κοστίζει λιγότερο από τα μισά.

 

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Μπορεί η δημοτική αρχή Κάρμαντζη και ο εκλεκτός της κ. Μυριαγκός να δώσουν πειστικές απαντήσεις; Σε κάθε περίπτωση θα κληθούν να το πράξουν.

 

Αυτή είναι η δημοτική αρχή Κάρμαντζη, δεν σέβεται τα χρήματα των δημοτών. Η Χίος χρειάζεται ικανή δημοτική αρχή που να λειτουργεί με διαφάνεια και για αυτό στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα επιλέξει να αλλάξει το δήμο.

12

image

image

Newsletter