twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 17:29
Εκτύπωση

12

Ο προεκλογικός αγώνας για τον Συνδυασμό «Χίος Μπροστά» του Γιάννη Καραβασίλη είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη και η ομάδα του δεν σταματάει να επιδεικνύει δυναμικότητα και αποφασιστικότητα στον αγώνα αυτό. Μάλιστα ο ίδιος ο Καραβασίλης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, έχει επιδοθεί σ’ ένα κρεσέντο επαφών, ακόμη και με άτομα που έχουν ακουστεί ότι είναι πολύ κοντά στον Γ. Μαλαφή.

 

Ο Συνδυασμός «Χίος Μπροστά», φαίνεται, να έχει επιλέξει να χτίσει συμμαχίες και να διευρύνει τον κύκλο των υποψηφίων του με νέους καταξιωμένους επιστήμονες της Χίου. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει έμφαση στην ανάγκη για ανανέωση και αναζωογόνηση στην πολιτική ζωή του νησιού και δείχνει τη δέσμευσή του για την υποστήριξη της νέας γενιάς επιστημόνων και επαγγελματιών.

 

Μέσα από αυτήν τη δυναμική προσέγγιση, ο Συνδυασμός «Χίος Μπροστά» προσπαθεί να καταφέρει να προσελκύει την προσοχή και το ενδιαφέρον των κατοίκων του νησιού, καθώς και να επεκτείνει τον κύκλο των υποστηρικτών του. Με τη βοήθεια των νέων επιστημόνων και των επαγγελματιών, ο Συνδυασμός φαίνεται ότι καταφέρνει να ενισχύσει την πολιτική του πρόταση σε σχέση με το 2019.

 

Στον προεκλογικό αγώνα αυτό, ο Γιάννης Καραβασίλης και η ομάδα του δείχνουν ότι έχουν μια συνεκτική και ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη του νησιού και στην προαγωγή των συμφερόντων των κατοίκων του, έχοντας σαφείς θέσεις στο μεταναστευτικό, αλλά και για τους πυλώνες ανάπτυξης για το νησί. Ζητούμενο γι’ αυτούς είναι πώς θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν επιτυχώς της θέσεις τους στους πολίτες. Μένει να φανεί αν θα το πετύχουν και έτσι να μπουν στον 2ο γύρο των εκλογών που είναι και ο στόχος τους.

12

image

image

Newsletter