twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 16:49
Εκτύπωση

12

Χθες, η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη πραγματοποίησε προσυνεδρίαση προκειμένου να συζητήσει το υδρευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χίος, καθώς και τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση της κατάστασης μιας και βρισκόμαστε πλέον στο παρά πέντε πριν η Χίος αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας. Το ζήτημα του εφοδιασμού με νερό έχει κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της μείωσης των διαθέσιμων πηγών, αλλά και της απουσίας σοβαρών έργων αφαλάτωσης τόσο κατά τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής όσο και της νυν.

 

Σύμφωνα με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη που μίλησε σήμερα στη ChiosPress η προσυνεδρίαση ξεκίνησε με την παρουσίαση των τρεχουσών συνθηκών και της κατάστασης του υδρευτικού δικτύου της περιοχής. O καθ’ ύλην αρμόδιος, Β. Μυριαγκός εισηγήθηκε την αναγκαιότητα εφαρμογής μιας σειράς μέτρων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του νερού, τα οποία όπως ανέφερε αναρτά σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης για να είναι ορατά απ’ όλους. Ωστόσο εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο τόπος δεν έχει ανάγκη από αναρτήσεις στο FaceBook, αλλά από ουσιαστικά έργα.

 

Σύμφωνα με τι ίδιο ρεπορτάζ η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη θα συζητήσει το θέμα σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο και θα προτείνει τα κύρια μέτρα για να αποφευχθεί το μπλακ άουτ στο νερό τη θερινή σεζόν.

 

12

image

image

Newsletter