twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 15:53
Εκτύπωση

12

Πρόσφατα, ο Τριαντάφυλλος, ένας ισχυρός παίκτης στον τοπικό πολιτικό χώρο, αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του με την προσθήκη τριών πολύ ποιοτικών υποψηφίων. Οι υποψήφιοι είναι άτομα με εξαιρετική επαγγελματική και πολιτική εμπειρία, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τη λειτουργία και τις επιδόσεις του Συνδυασμό του.

 

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Α. Κελεπερτζής, πρώην προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο Κελεπερτζής είναι ένας πολύ αγαπητός και καταξιωμένος εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στον τομέα της εκπαίδευσης. Με τη γνώση και την εμπειρία του, αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη ποιοτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών για την εκπαίδευση στον Δήμο Χίου.

 

Η Δ. Χωριατάκη είναι η δεύτερη υποψήφια που προστίθεται στην ομάδα Τριαντάφυλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress. Πρόκειται για μια έμπειρη πρώην δημοτική υπάλληλος, η οποία που χει εργαστεί σε θέματα του δήμου και ειδικότερα ως διευθύντρια στο δήμο Χίου. Η εμπειρία της στη διοίκηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση καθιστούν την Χωριατάκη μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα του Τριαντάφυλλου. Πιστεύεται ότι η συμβολή της θα είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς θα μπορεί να προσφέρει την πολύτιμη γνώση της σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα.

 

Τέλος, ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Τ. Κώσταλος, πρώην πρόεδρος του εργατικού κέντρου. Ο Κώσταλος έχει, επίσης, μακρά πείρα στον τομέα των οικονομικών, καθώς ήταν τραπεζικός στέλεχος.

 

Μένει να φανεί αν ο Κ. Τριαντάφυλλος οριστικοποιήσει αυτές τις υποψηφιότητες που θα του προσφέρουν σημαντική ώθηση.

 

12

image

image

Newsletter