twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 19:27
Εκτύπωση

Στη σημερινή απογευματινή συνάντηση των μελών της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Χίου, συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την αντιπυρική προετοιμασία της περιοχής και οι διαδικασίες που εμπλέκονται στη λειτουργία των εθελοντικών ομάδων.

12

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει από τις αρχές και τα σώματα ασφαλείας, ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες πυρκαγιές στην περιοχή. Παράλληλα, ακούστηκαν θέματα διαδικαστικά της γραφειοκρατίας, τα οποία απασχολούν τις εθελοντικές ομάδες και επηρεάζουν την ικανότητά τους να συνεισφέρουν στην προστασία της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Π. Μπουρνιάς υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει τις εθελοντικές ομάδες και θα διευκολύνει τη λειτουργία τους, όπου είναι εφικτό και μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος. Η Περιφέρεια αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εθελοντές στην κοινωνία και την περιοχή και εκφράζει την προθυμία της να συνεργαστεί με αυτές τις ομάδες, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών και άλλων κινδύνων.

 

12

image

image

Newsletter