twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 10:37
Εκτύπωση

12

Νέα δεδομένα στη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη μετά την χθεσινή αλλαγή του νόμου για τη θητεία στα Νομικά Πρόσωπα των μη εκλεγμένων. Σύμφωνα με την τροποποίηση η θητεία τους, χωρίς να υπάρχει το ασυμβίβαστο της υποψηφιότητας μπορεί να λήξει στις 31 Μαΐου.

 

Με τα νέα αυτά δεδομένα αλλάζει οριστικά ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη και εδώ πρέπει να σημειωθεί ο ενεργός επιτυχημένος ρόλος του Γιώργου Κάρμαντζη, που όλο αυτό το διάστημα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό, πετυχαίνοντας πράγματα που ο ίδιος δήμαρχος θα ήταν σε δύσκολο να φέρει σε πέρας.

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ChiosPress που έχει εξακριβωθεί από διαφορετικές πηγές εντός της δημοτικής αρχής στη θέση τους παραμένουν μέχρι 31 Μαΐου 2023 οι Μισόβουλος (ΔΗΚΕΧ), Ανδρεάδης (Μονομετοχική), Μεννής (Προμηθευτική), Γιαννίρης (ΔΙΑΝΟΧ), Καρατζάς (Σχολική Επιτροπή Α/θμιας).

 

Ενώ οριστικό είναι το βελούδινο διαζύγιο του Δημάρχου με τον Γ. Μανάρα, ο οποίος θα αποχωρήσει τώρα από τα ηνία του Ν.Π. Δήμου Χίου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την τελική άρνηση του Π. Καρατζάνου για επαγγελματικούς λόγους, τον Μανάρα θα τον διαδεχτεί η νηπιαγωγός, Ε. Ψύλλου. Ακόμη ο Χατζησταμάτης θα αποχωρήσει από τη Σχολική Επιτροπή και θα τον διαδεχτεί ο Λ. Κωστάλας.

12

image

image

Newsletter