twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 21:49
Εκτύπωση

12Ανοιχτή επιστολή Γ. Κλιαμενάκη προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Χίου. Αναλυτικά:

Κ. Πρόεδρε, σε συνέχεια επανειλημμένων ερωτήσεων μου στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον επανέλεγχο του έργου αποκατάστασης δημοτικών οδών στην Τ.Κ. Θολοποταμίου Δ.Ε. Ιωνίας, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα, δικά σας, αριθ. Πρωτ. 100770/10-12-21 και 6587/27-1-22, επίσης του τότε Δ/ντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Παπαλάνη, αριθ. Πρωτ. 100250/30-11-21, δεν έχει γίνει κανένας επανέλεγχος, ενώ γνωρίζετε τα αποτελέσματα της επιτροπής από μηχανικούς του Δήμου Χίου. Διαπιστώθηκε κακοτεχνία και ελλειμματικό κατά 40% περίπου σε ποσότητα όχι μόνο σκυροδέματος τσιμέντου και ασφάλτου αλλά και σε χωματουργικά.

 

Κ. Πρόεδρε, ο φορολογούμενος πολίτης, αυτό το υστέρημα του που πληρώνει τους φόρους, πρέπει να γνωρίζει ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο και όχι από αδιάφορους υπαλλήλους να πληρώσει μακροπρόθεσμα μια επόμενη χρεωκοπία της χώρας. Επίσης, καθυστερείτε, προφανώς, για δικούς σας λόγους τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της περιουσίας του Δήμου στα Γρίδια. Πως έφτασε να διεκδικείται από άσχετους με το προ αμνημόνευτων χρόνων ιδιοκτησίας του Δήμου σε Μ.Κ.Ο. νεοσύστατη. Προφανώς, για προσωπικούς λόγους κάποιων, ενώ δεν έχουν σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς σύμφωνα με τις δύο αποφάσεις του Πρωτοδικείου Χίου.

 

Κ. Πρόεδρε, και τα δύο θέματα άπτονται σε οικονομικά και περιουσιακά του Δήμου. Τίποτα δεν είναι δικό μας. Είναι όλων μας και των επόμενων γενεών. Παρακαλώ τις άμεσες ενέργειες σας.

 

12

image

image

Newsletter