twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 21:25
Εκτύπωση

12

Πλησιάζει το τέλος του έτους και οι μη εκλεγμένοι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Χίου πρέπει να παραιτηθούν. Έτσι, αυτές τις ώρες υπάρχουν έντονες διεργασίες για να βρεθούν πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους Γ. Μανάρα στο Νομικό Πρόσωπο, Κ. Μισόβουλο στη ΔΗΚΕΧ, Κ. Ανδρεάδη στη Μονομετοχική, Φ. Γιαννίρη στη ΔΙΑΝΟΧ, Κ.Β. Χατζηστάματη και  Κ. Καρατζά στις Σχολικές Επιτροπές.

 

Σύμφωνα με το πλήρως εξακριβωμένο ρεπορτάζ της ChiosPress Πρόεδρος στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει ο πολύπειρος πρώην διευθυντής του ΙΕΚ Χίου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Λ. Κωστάλας. Χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει μια διαφορετική εξέλιξη για τη σχολική επιτροπή της δευτεροβάθμιας και ο κ. Κωστάλας να παραμείνει πρόεδρος μόνο στην πρωτοβάθμια.

 

Στο Νομικό Πρόσωπο φαβορί να αντικαταστήσει τον Γ. Μανάρα είναι ο Φ. Κουμελά, ο οποίος έχει ζητήσει προθεσμία για να απαντήσει. Στα υπόψη, ωστόσο, είναι και ο Μιχάλης Κοντούδης.

 

Στη Μονομετοχική τον Ανδρεάδη θα διαδεχτεί ο οικονομολόγος, Κ. Ζαφειράκης, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε.

 

Στη ΔΗΚΕΧ και στη ΔΙΑΝΟΧ ακόμη δεν υπάρχει κάποιο σίγουρο δεδομένο, καθώς οι νέοι πρόεδροι δε θα έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

12

image

image

Newsletter